KONYA / SELÇUKLU - Kemal Akpınar İmam Hatip Ortaokulu

Okulumuz; Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi öğretmeni Sümeyye ARAS'ın yürüttüğü

We Are Reading adlı e Twinning projesi Ürdün ortaklığı ile yapılmaktadır.

9 ortağın bulunduğu projeye okulumuz da 3 öğrenciyle katılmaktadır.

Öğrencilerimizin kitap okuyarak kendilerini geliştirdikleri bir projedir. Bunun yanında akrostiş, poster ve video çalışmaları da yaptırılarak öğrencilerin aktif olması sağlanacaktır.

Ock

Okul tanıtım afişi ve broşürümüz yayınlandı.

Ock

Okulumuz ÇEDES Değerler Eğitimi Kulübü faaliyetleri kapsamında öğrencilerimiz İşaret Dili Eğitimi alıyor. Toplumun içinde yer alan her bireye hitap edebilmek, farklı olanı anlayabilmek adına farkındalık kazandırmaya yönelik gerçekleştirilen işaret dili etkinliği çocuklarımız tarafından çokça sevildi. Süreci yöneten Özcan öğretmenimize ve sevgili kulüp öğrencilerimize emekleri için çok teşekkür ederiz.

Sende bizimle öğrenmeye var mısın?

.

Ock

Gönüllü öğretmenlerimizden oluşan grubumuz ile ara tatilde de öğrencilerimizin yanındayız.LGS sürecinde bulunan öğrencilerimizin tekrarlarını kolayca yapabilmesi, deneme sürekliliğini devam ettirmesi ve motivasyonlarını diri tutmak için düzenlediğimiz LGS KAMP'ımız son hızıyla devam ediyor.

Ock

KEMAL AKPINAR İMAM HATİP ORTAOKULU GURUR TABLOSU.

Okul ve İlçe bazında mesleki yarışmalar;

Halk oyunları gösterileri;

Kütüphanecilik kulübü faaliyetleri;

İl bazında düzenlenen bilgi yarışmaları;

İl bazında düzenlenen spor müsabakaları;

Kategorilerinde katılım gösterip başarıları ile bizleri gururlandıran tüm çocuklarımız madalya ile ödüllendirilmiştir

Emeği geçen tüm  öğretmenlerimize ve velilerimize çok teşekkür ederiz.

#kemalakpinariho42 #karneheyecanı #konyailmillieğitimmüdürlüğü

Ock

Dönem sonu etkinliklerimiz kapsamında okulumuzda Bilgi yarışmaları,Sportif etkinlikler,Kitap okuma saati,Kariyer söyleşileri (Eğitimci Turgut YAŞAR ile),Şehitlerimiz için hatim okumaları,İşaret dili gösterileri,Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım sergisi,Hayvanat bahçesi gezisi,Selçuklu Sultanları müze gezisi düzenlendi.

Ock

Eğitimci Turgut YAŞAR; öğrencilerimize kitap okumanın faydaları ve niçin kitap okumamız gerektiğine dair biligilendirmede bulundu.

Ock

Selçuklu Halk Eğitim Merkezi aracılığıyla okulumuzda 21/10/2023-27/04/2024 tarihleri arası Cumartesi günleri yabancı uyruklu ve okuma yazma güçlüğü çeken öğrencilerimize yönelik okuma yazma kursu açılmıştır.

Ock

Rehber öğretmenimiz Beyhan KARACA'nın hazırladığı okulumuzun tanıtım videosu.

Ock

Rehber öğretmenimiz Beyhan KARACA tarafından velilerimize Çocuk İhmal ve İstismarı Farkındalık Semineri düzenlendi.Seminer yoğun bir katılımla gerçekleşti.Seminere katılan velilerimize katılım belgesi verildi.

Ara

Öğrencilerimiz ÇEDES Değerler Eğitimi Kulübü Rehber öğretmeni Özcan BORTEPE ve Rehber öğretmenlerimiz Beyhan KARACA,Çiğdem GÜNEYLİ refakatinde  huzurevi ziyareti gerçekleştirdiler.

Ara

10 Aralık Dünya İnsan Hakları günü dolayısıyla Gazze'de yaşanan dram; panolarda, sınıflarda görsellerle anlatıldı. ÇEDES Değerler kulübünün organizesinde program dahilinde öğrencilerimiz bilgilendirildi.Ayrıca öğrencilerimize yardım zarfları dağıtılarak Gazze için yardım kampanyası başlatıldı.Kampanya kapsamında okulumuz öğretmen,öğrenci ve velilerimizin desteği ile toplanan 30.000 TL. AFAD'ın ilgili hesabına yatırıldı.

Ara

7.Sınıf öğrencilerimiz Konya Bilim Merkezini ziyaret ettiler.

Ara

Okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimize yönelik sıfır atık eğitimi verildi. Eğitimi veren Büşra hanım ve ekibine bu güzel sunum için çok teşekkür ederiz.

Ara

8. Sınıf öğrencilerimizin LGS motivasyonunu artırmak için rehber öğretmenlerimiz sınavla veya adrese dayalı öğrenci alan liselerimize gezi düzenlediler.