KONYA / SELÇUKLU - Kemal Akpınar İmam Hatip Ortaokulu

Kas

24 Kasım Öğretmenler gününü okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutladık. Ayrıca Öğretmenler Günümüzü kutlayan Selçuklu Belediye Başkanımız Ahmet PEKYATIRMACI bey'e nahif davranışlarından dolayı okulumuz adına teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda yürütülen ÇEDES kapsamında Selçuklu Belediyesi ve Orman Bölge Müdürlüğü iş birliği ile bahçemizi ağaçlandırdık.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma günü için okul bahçesinde ve sınıflarımızda etkinlikler düzenlendi.

Kas

Okulumuzda Kuranı Kerim'i Güzel Okuma ve Genç Bilaller Ezan Okuma yarışmaları yapıldı.Dereceye giren öğrencilerimiz öğretmenlerimiz tarafından ödüllendirildi.Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Kızılay Haftası dolayısıyla; Kızılay Kulübü ve Çedes Değerler Eğitimi Kulübüne üye öğrencilerimiz Konya Kızılay şubesinin düzenlediği etkinliklere katıldılar.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramını; Oratoryo gösterisi, 29 Ekim korosundan şarkılar,sınıflarımızda sinevizyon gösterileri,Görsel sanatlar sergisi vb.etkinliklerle Cumhuriyetimizin 100. yılını coşku ile  kutladık.

Ekm

İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarında başta çocuklar olmak üzere hayatını kaybedenler için okulumuzda Filistinli kardeşlerimiz için dua edildi ve  bayrak töreninden önce  1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Ekm

Öğrencilerimizin  kurum kültürünü geliştirmek için Lokma Tatlısı ikram ettik.

Kas

İmam Hatip okullarının kuruluş yıldönümünü okulumuzda coşku ile kutladık.

Ekm

5. Sınıf öğrencilerimizi şehrimizin tanıtımı için Taşbina'ya götürdük.

Ekm

Öğrencilerimizle Konya Kitap Fuarına gittik.

Ekm

Konya Büyükşehir Belediyesi Bilim Merkezi'ne ait Bilim Tırı okulumuzda; öğrencilerimize bilim tarihi, müslüman bilim insanları ve çalışmalarını anlattılar.

Ekm

5. Sınıf öğrencilerimiz sınıf öğretmenleri ile birlikte 80 Binde Devri Alem parkında hem piknik yaptılar hem parkı gezdiler.

Eyl

Mevlid-i Nebi haftasını çeşitli etkinliklerle kutladık.Konya müftülüğü başvaizi Mehmet ERŞAHİN hocamız öğrencilerimize Peygamberimizin hayatını anlattı.Din Kültürü öğretmenlerimiz öğrencilerimize haftanın önemine binaen bahçede etkinlik düzenlediler, ve üzerlerinde hadisi şerifler bulunan çikolataları ikram ettiler.

Eyl

7 ve 8. sınıf öğrencilerimize LGS'ye hazırlık motivasyonu için Konya şehir turu gezisi düzenledik.